Ugrás a tartalomra

A polgárok 11 százaléka támogatja Szerbia NATO-tagságát

2017.03.24
13:43
A szerbiai polgárok mindössze 11 százaléka támogatja az ország NATO-tagságát, míg 84 százalék ellenzi, öt százalékuk határozatlan - derül ki egy friss közvélemény-kutatásából, amit március 10-e és 17-e között végeztek 1204 polgár megkérdezésével
A szerbiai polgárok mindössze 11 százaléka támogatja az ország NATO-tagságát, míg 84 százalék ellenzi, öt százalékuk határozatlan - derül ki egy friss közvélemény-kutatásából, amit március 10-e és 17-e között végeztek 1204 polgár megkérdezésével. A NATO-bombázások okairól is faggatták a polgárokat, 40 százalékuk szerint Slobodan Milošević politikája vezetett ehhez, 18 százalék azt mondta, ez a szerbek által elkövetett koszovói etnikai tisztogatások következménye volt, 11 és fél százalék szerint politikai érdekből bombázták Szerbiát. A légicsapások miatti bocsánatkérést a szerbiai emberek egyharmada fogadná el, 64 százalékuk pedig nem, míg a többiek határozatlanok. (Fonet)
Szerbia
közvélemény-kutatás
NATO-tagság

Most

15:50, Frissítve: 18:52

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.