Ugrás a tartalomra
Facebook/Potápi Árpád János

Potápi: Emlékezzünk a múltra, de tekintsünk a jövőbe is!

2020-06-03
20:52
2020-06-04
07:49
Forrás
Kormany.hu, Facebook/Potápi Árpád János
Emlékezzünk a múltra, de tekintsünk a jövőbe is, június 4-e indítsa meg számunkra a nyertes 21. századot - üzeni a magyar nemzetpolitikáért felelős államtitkár a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

A magyar kormány nemzetpolitikájának köszönhetően zajlik a nemzet egyesítése, a határok megváltoztatása nélkül - fogalmazott videóüzenetében Potápi Árpád János. A magyar nemzetpolitikai államtitkár hozzátette, ma már talán elmondhatjuk azt, hogy egységes Kárpát-medencéről beszélünk, és a határon túli magyarság egyre inkább előnyt jelent. Potápi Árpád János a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából videóüzenetében elmondta, az elmúlt 10 év legnagyobb eredménye, hogy megerősödtek közösségeink a Kárpát-medencében, és megerősödtek a diaszpórában egyaránt.

A magyar kormány nemzetpolitikájának köszönhetően zajlik a nemzet egyesítése, a határok megváltoztatása nélkül. Az elmúlt 100 esztendő legnagyobb eredménye, hogy élünk és megmaradtunk. Az elmúlt 10 esztendő legnagyobb eredménye, hogy megerősödtek a közösségeink. Megerősödtek a magyar közösségek a Kárpát-medencében és megerősödtek a diaszpórában egyaránt. Ma már talán elmondhatjuk azt, hogy egységes Kárpát-medencéről beszélhetünk, egyre inkább elmondhatjuk, hogy a határon túli magyarság nem hátrányt jelent, hanem egyre inkább előnyt.

Potápi Árpád János
nemzetpolitika
államtitkár
Trianon
Nemzeti Összetartozás Napja

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.