Ugrás a tartalomra
MTTK logo
Pannon RTV

Pótfelvételit hirdet a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar

2018-09-14
14:45
2018-09-14
16:52
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar szeptember végére pótfelvételit hirdet. Alapképzésre, első évre jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az okleveles tanító szakra 7, az okleveles óvodapedagógus szakra 2 önköltséges hallgató iratkozhat be. A jelentkezés szeptember 21-én, a képességvizsga szeptember 24-én, a felvételi vizsga szeptember 25-én lesz. A felvételi pályázatot szeptember 17-e után jelentetik meg a Kar honlapján. Részletes tájékoztatást a pótfelvételivel kapcsolatban a Tanulmányi hivatalban kaphatnak a 024/624-401-es telefonszámon. 

Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar
pótfelvételi

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:55, Frissítve: 20:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.