Ugrás a tartalomra
MTTK logo
Pannon RTV

Pótfelvételit hirdet a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar

2018-09-14
14:45
2018-09-14
16:52
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar szeptember végére pótfelvételit hirdet. Alapképzésre, első évre jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az okleveles tanító szakra 7, az okleveles óvodapedagógus szakra 2 önköltséges hallgató iratkozhat be. A jelentkezés szeptember 21-én, a képességvizsga szeptember 24-én, a felvételi vizsga szeptember 25-én lesz. A felvételi pályázatot szeptember 17-e után jelentetik meg a Kar honlapján. Részletes tájékoztatást a pótfelvételivel kapcsolatban a Tanulmányi hivatalban kaphatnak a 024/624-401-es telefonszámon. 

Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar
pótfelvételi

Most

09:14, Frissítve: 10:23

A cél a 2020-as tokiói olimpia

Nemes Máté és Nemes Viktor kiváló birkózók voltak a zentai BeeHome Közösségi Ház Példakép(p) című rendezvénysorozatának vendégei. Meséltek sikerekről, élményekről és a jövőbeli tervekről.

Népszerű

Látványkonyhával várja vendégeit a Varga Csárda

Ünnepséggel, állófogadással nyitotta meg kapuit az új Varga Csárda Magyarkanizsán. Az egykori Halászcsárda helyén kialakított új étterem látványkonyhával és széles halétel különlegességekkel szolgál.

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Vasárnap kora este sűrű füst gomolygott az Arsenije Čarnojević és a Szép Ferenc utca kereszteződésénél. A közlekedés teljesen megbénult, mert a látási viszonyok minimálisra csökkentek.

Traktorbaleset Felsőhegyen

Halálos kimenetelű traktorbaleset történt szerdán Felsőhegyen a Kossuth Lajos utcában. A Magyar Szó értesülései szerint V. J. a kertben dolgozott, amikor faszedés közben szerencsétlenül járt.

Tartós lehűlés jön

A hét eleji napos idő után a hét második felében végre megérkezhet a késő őszies, hideg idő vidékünkre.