Ugrás a tartalomra
MTTK logo
Pannon RTV

Pótfelvételit hirdet a Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar

2018-09-14
14:45
2018-09-14
16:52
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar szeptember végére pótfelvételit hirdet. Alapképzésre, első évre jelentkezhetnek az érdeklődők.

Az okleveles tanító szakra 7, az okleveles óvodapedagógus szakra 2 önköltséges hallgató iratkozhat be. A jelentkezés szeptember 21-én, a képességvizsga szeptember 24-én, a felvételi vizsga szeptember 25-én lesz. A felvételi pályázatot szeptember 17-e után jelentetik meg a Kar honlapján. Részletes tájékoztatást a pótfelvételivel kapcsolatban a Tanulmányi hivatalban kaphatnak a 024/624-401-es telefonszámon. 

Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar
pótfelvételi

Most

11:08

Babosék már a döntőben

Babos Tímea és partnere, Kristina Mladenović győzött a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyének elődöntőjében.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.