Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Pótfelvételit hirdet a Szabadkai Zeneiskola

2019-08-14
14:15
2019-08-14
16:12
Forrás
Pannon RTV
Augusztus 20-án és 21-én 9 és 12, valamint 16 és 19 óra között várják a diákokat a képességfelmérő vizsgára. Az alapfokú zeneiskolában betöltetlenül maradt helyekre lehet felvételt nyerni.

A leendő tanulóknak a felvételin el kell énekelniük egy gyermekdalt fejből, lesz ritmusérzék-próba, valamint zenei memória vizsgálat is. A felvételihez szükséges további információk megtalálhatók a Szabadkai Zeneiskola honlapján, a muzickasu.edu.rs oldalon, továbbá a 024/553-837-es telefonszámon.

Pár hangszerre maradt még betöltetlen hely - modta Dragana Nikolić, a Szabadkai Zeneiskola igazgatója:„Konkrétan harmonikára még majdnem tíz gyereket tudunk felvenni. Gordonkára, tehát csellóra is majdnem tíz gyereket tudunk felvenni. A fúvós hangszerek esetében trombitára és harsonára maradt még hely. Ezeket a hangszereket a gyerekek nem ismerik annyira, és szerintem ezért nem jöttek és válogattak ezek a hangszerek közül. Júniusban, amikor volt az első felvételi vizsga, legszívesebben zongorára jelentkeztek, ezért arra már nincs hely, valamint gitárra, fuvolára és hegedűre sem.”

Zeneiskola
Szabadka
pótfelvételi
harmonika
gordonka
cselló

Most

Népszerű