Ugrás a tartalomra
Pixabay

Pribojban is rendkívüli helyzet van érvényben

2020.07.06
17:22
Forrás
Szerbiai RTV
Több más szerbiai településhez hasonlóan Pribojban is rendkívüli helyzet van érvényben a koronavírus-járvány terjedése miatt.

Ez azt jelenti, hogy a község területén már mától tilos az öt főnél nagyobb létszámú gyülekezés zárt és nyílt térben egyaránt, ha nincs lehetőség a két méteres távolságtartásra. Továbbá elengedhetetlen a védőmaszk viselése minden zárt térben, tömegközlekedésen pedig kötelező maszkot viselni. Emellett tilos ünnepségeket, sport- és zenei rendezvényeket szervezni. A vendéglátóipari létesítmények reggel 7 és este 10 óra között tarthatnak nyitva. Nem üzemelhetnek a medencék, sem a wellnessközpontok. 

rendkívüli helyzet
Priboj
koronavírus

Most

15:20, Frissítve: 16:34

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.