Ugrás a tartalomra

„Próbáltam a munkámat becsületesen elvégezni”

2021.05.28
12:48
2021.05.28
17:31
Forrás
Pannon RTV
Magyar Arany Érdemkereszttel tüntették ki dr. Bimbó Mihályt, volt magyarkanizsai polgármestert, a Vajdasági Magyar Szövetség volt alelnökét.

Az elismeréseket olyan személyek kapták, akik a magyarság érdekében valami kiemelkedőt tettek. Ennek kapcsán fogadta a díjazottat Fejsztámer Róbert Magyarkanizsa polgármestere.

Dr. Bimbó Mihály, díjazott, Magyarkanizsa: „Megpróbáltam a munkámat becsületesen, tisztességesen elvégezni. Én nem tettem különbséget sosem az emberek között, mindenkinek a panaszát, véleményét meghallgattam és igyekeztem annak alapján a munkámat végezni.”

Magyar Arany Érdemkereszt
Bimbó Mihály
Magyarkanizsa
Fejsztámer Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.