Ugrás a tartalomra

Prosperitati Alapítvány – Értesítés az integrációs szerződéssel rendelkező pályázóknak

2021.05.12
17:32
2021.05.13
15:42
Forrás
Közlemény
A Prosperitati Alapítvány a beérkezett megkeresések nyomán felmérte az érvényes integrációs szerződések módosítási lehetőségeit.

Az Alapítvány a következőkről értesíti az integrációs szerződéssel rendelkező nyertes pályázókat: annak érdekében, hogy a támogatási szerződésben (VKTSZ) foglalt kötelezettségeket maradéktalanul teljesíteni tudják, az Alapítvány, abban az esetben, ha egy integrátor megszegte az integrátori szerződésben rögzített kötelezettségeit, engedélyezi új integrátori szerződés megkötését, de kizárólag az adott pályázati kiírásban nevesített integrátorok egyikével.

Ebben az esetben nem kerül sor az Alapítvány és a Pályázó között megkötött VKTSZ megszegésére. Az Alapítvány az új szerződés szerinti teljesítést elfogadja a fenntartási időszakban vállalt beszállítói kötelezettségek teljesítéseként. A pályázó az új integrációs szerződés megkötését követő 8 (nyolc) napon belül köteles annak egy másolati példányát benyújtani az Alapítvány területi irodájába, amely alapján az Alapítvány munkatársai elkészítik a VKTSZ módosítását. Ugyanakkor a mindenkor megkötött integrátori szerződés a termelő és az integrátor között létrejött jogviszony.

A vitás kérdéseket a felek egymás között békés úton vagy a szerződésben foglalt egyéb módon kötelesek rendezni.

Pannon RTV

Juhász Bálint, a Prosperitati Alapítvány ügyvezetője a Pannon RTV-nek elmondta, az előző és az új szerződés teljesítése egybe számítódik, és a pályázó teljesíteni tud az alapítvány felé, tehát nem minősül szerződésszegésnek.

„Amennyiben az integrátor megszegte a szerződést, úgy a termelőnek módjában áll azt felmondani. Mi engedélyezzük azt, hogy az új integrátor, azaz a rendszerben lévő integrátorcsere után új megkötött szerződéssel teljesítse a szerződésben vállalt kötelezettségeit, ami 5 év teljesítési időszakra vonatkozik.”

Prosperitati Alapítvány
integrációs szerződés
értesítés

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:52, Frissítve: 10:36

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.