Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rangos elismerés a vagyon-visszaszármaztatás éllovasainak

2020-12-04
17:55
2020-12-04
18:06
Forrás
Közlemény
Magyar Érdemrend Tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést adott át december 1-jén Pintér Attila.

Magyarország belgrádi nagykövete Strahinja Sekulićnak, a Restitúciós Ügynökség igazgatójának és Jasna Selakovićnak, az ügynökség újvidéki területi igazgatójának nyújtotta át a rangos elismerést.

Az indoklás szerint mindketten sokat tettek az 1945-öt követően elkobzott vagyon törvényes tulajdonosnak való visszajuttatásában. A vagyon-visszaszármaztatás Magyarország és Szerbia együttműködésének újabb jeles bizonyítéka. 

A kitüntetést a nagykövetség épületében adták át Belgrádban, a járványügyi előírások betartásával - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben. 

Vagyon-visszaszármaztatás
Pintér Attila
Magyar Érdemrend tisztikeresztje
Strahinja Sekulić
restitúció
Jasna Selaković

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.