Ugrás a tartalomra
Pixabay/fotos1992

Rekord idő alatt osztották szét a százezer üdülési utalványt

2023.05.31
07:31
Forrás
Tanjug
Már mind a 100.000 utalvány gazdára talált Szerbiában, amellyel a belföldi turisták üdülését támogatja az ország, jelentette be Uroš Kandić.

A turisztikai minisztérium államtitkára kiemelte, a kérvények 54 százalékát nyugdíjasok adták át. Az üdülési utalványok 30 százalékára munkavállalók, 10,7 százalékára pedig munkanélküliek jelentkeztek. Az előző évekhez képest idén a munkaviszonyban levők részéről nagyobb az érdeklődés a vaucserek iránt - tette hozzá Kandić.

üdülési utalvány

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.