Ugrás a tartalomra

Rendkívüli adománygyűjtő műsor a magyar közmédiában

2022.02.28
10:21
Forrás
hirado.hu
Magyarország összefog alcímmel indult a magyar közmédia rendkívüli, Jónak lenni jó! adománygyűjtő műsora.

A közmédia valamennyi csatornája naponta jelentkező műsorokban mutatja be a felajánlásokat, amelyekkel szállást és ellátást biztosítanak a háborús övezetből érkező családoknak.

A Jónak lenni jó! kapcsán már jól ismert 1357-es nemzeti adományvonal továbbra is él, emellett a jonaklennijo@mtva.hu e-mail címre is lehet küldeni a felajánlásokat, amelyekről a Duna televízióban minden hétköznap este 20:45-től, a Kossuth Rádióban pedig a Napközben című műsorban 10:15-től számolnak be.

Jónak lenni jó!
magyar közmédia
adománygyűjtés

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:02, Frissítve: 17:30

Egy asztalnál Kurti és Vučić

Több mint egy év után folytatódott a Belgrád és Pristina közti párbeszéd. Aleksandar Vučić szerb elnök és Albin Kurti koszovói kormányfő egy asztalhoz ült Brüsszelben.
13:45

Ekkora az oroszok vesztesége az ukránok szerint

Már 44 ezernél is több orosz katona halt meg az orosz-ukrán konfliktusban, az ukránok szerint. A külügyminisztérium frissített jelentést tett közzé az orosz veszteségekről az ukrajnai invázió kezdete óta.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.