Ugrás a tartalomra
Déli-Morava
Szerbiai RTV

Rendkívüli árvízvédelmi intézkedések a Déli-Morava mentén

2018-03-06
14:59
2018-03-06
15:12
Forrás
Szerbiai RTV
Veszélyben több háztartás, és víz alá került több regionális út.

Rendkívüli árvízvédelmi intézkedéseket vezettek be a Déli-Morava mentén - írja a Szerbiai RTV. Az olvadás miatt a folyó vízszintje megnövekedett, emiatt egyes helyeken több mint 100 hektárnyi területet öntött el a víz, több háztartás is veszélybe került. Víz alá került több regionális út is. A dél-szerbiai Đunis településen négy személyt ki kellett telepíteni, csónakokkal szállították őket biztonságba. A mentőegységek folyamatosan terepen vannak, és segítenek az árvízkárosultakon.

árvízvédelem
Déli-Morava

Most

23:12, Frissítve: 23:24

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.