Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Giannis Papanikos

Rendőrökkel csaptak össze migránsok Szalonikiben

2019-04-06
14:19
Forrás
MTI
Összecsaptak a migránsok a rendőrökkel ma délután a szaloniki menekülttáborban - jelentette az M1 aktuális csatorna helyszíni tudósítója.

A rohamfelszerelésben felsorakozott rendőröket kövekkel kezdték dobálni a migránsok, erre a rendfenntartók könnygázgránátokkal válaszoltak - mondta a tudósító, akinek információi szerint Észak-Macedónia, aztán Szerbia felé akart elindulni a migránsok csoportja. A helyi rendőrség ellenőrzőpontokat állított fel, és nem engedték tovább azokat, akik nem rendelkeznek belépővel a táborba. Erre azért volt szükség, mert így akarják megakadályozni, hogy a tömeg tovább nőjön.

Görögország
migránsok

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:40, Frissítve: 18:59

Itt a felfrissülés

Ma délután fél 6 körül viharos széllökésekkel tört be térségünkbe a hidegfront, Magyarország irányából. Fél órával korábban még fürdőzőkkel és sétálókkal volt tele a palicsi móló.

Népszerű

Cápát láttak Makarskán

Cápát láttak a közkedvelt horvátországi üdülőhelyen, Makarskán. Egy videó is előkerült, amin az látható, hogy egy cápa úszik a vízben nem túl messze a parttól.

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.