Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Robbanás történt a Krušik fegyver- és tölténygyárban

2022.08.15
12:54
2022.08.15
13:05
Forrás
Szerbiai RTV
A Szerbiai RTV értesülései szerint két személy sérült meg.

Az egyik munkás könnyebb míg a másik súlyosabb sérüléseket szenvedett. A komolyabb sérüléseket szerző, 40 éves dolgozót a valjevói kórházba szállították, innen továbbviszik a belgrádi szemészeti klinikára. A hatóságok a helyszínen vannak. A Krušik fegyvergyár igazgatója bizottságot hozott létre a robbanás okának megállapítására.

Krušik
tölténygyár
fegyvergyár

Most

13:59, Frissítve: 14:07

Zajlik a népszavazás Ukrajnában

Már csütörtökön napirendre tűzheti a moszkvai parlament a megszállt ukrán területek Oroszországhoz csatolásáról szóló törvényt az orosz állami hírügynökség szerin
13:45, Frissítve: 13:53

A jelnyelv nemzetközi napja

A siketek és nagyothallók nemzetközi hetét és a jelnyelv nemzetközi napját ünnepelték a Siketek és Nagyothallók Községközi Egyesületében Szabadkán.
13:01

Megáldották az idei termést Horgoson

Szentmisével és terményáldással ért véget Horgoson ma délelőtt a 32. Szüreti napok, a horgosi Havas Boldogasszony-plébániatemplomban. A termelők számára igazán lélekemelő élmény az ilyenkor megtartott istentisztelet.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.