Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Robotikaversenyek Vajdaságban

2021.10.19
21:49
Forrás
Pannon RTV
Egyre nagyobb népszerűségük, egyre jobbak az eredmények is.
Pannon RTV

A robotprogramozás által akár már a kisgyerekek is megismerkedhetnek a technika legújabb vívmányaival. Vajdaságban is egyre több ilyen versenyt tartanak, sőt a szerbiai nemzeti döntőt is Szabadkán tartották meg 2019-ben. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Vajdaságban a robotprogramozás és egyre jobbak az eredmények, mondta a Közügyekben Námesztovszki Zsolt, a WRO szerbiai koordinátora.

robotika
verseny
robotikaverseny
Vajdaság

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű