Ugrás a tartalomra

Ruhabörze Felsőhegyen

2021.05.23
14:46
2021.05.23
17:28
Forrás
Pannon RTV
Ötödször tartottak ruhabörzét Felsőhegyen a zentai adománybolt és a felsőhegyi Önkéntes Központ szervezésében. Az esemény sok érdeklődőt vonzott.

Nagy volt az érdeklődés a tavaszi ruhabörze iránt. Használt, minőségi ruhákból válogathattak az érdeklődők.

Varga Polyák Szilvia, Felsőhegy: „Nagyon elégedett vagyok, mert sokszor, sok mindent itt találok. Például kabátot, cipőt, amire szükségem van, meg itt mindig van, aki segít, hogy megtaláljuk amire szükségünk van. Mivel egy évben többször van így nagyon nagy segítség. Amikor iskolatáska kell, vagy kabát, biztos, hogy találunk.” 

Az akcióval a szervezők elsősorban segíteni szeretnének.

Ősz Szabó Norbert, elnök, Önkéntes Központ, Felsőhegy: „Megint készültünk mindenféle ruhával, amit kaptunk az adományboltból. Itt megtalálható gyerek, felnőtt télikabát is, de úgy gondoljuk, hogy azt a ruhadarabot kell elvinni, ami megfelelő és megvárja a szezont és megfelelő lesz. Úgy vesszük észre, hogy mindenre igény van, minden szükséges, amit ide elhozunk.”

Felsőhegy
ruha

Most

15:50, Frissítve: 17:11

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.

Népszerű

Új életre kelhet a Fidelinka

Beruházás a régió egyik legismertebb malomipari vállalatába - egyebek mellett ezzel a témával foglalkozott a Közügyek.

Megtalálták az eltűnt tinédzsereket

A Novi Pazar-i rendőrök vasárnap este megtalálták azt a két tinédzsert, akiknek eltűnését április 2-án jelentették – erősítette meg a rendőrség.