Ugrás a tartalomra

Ruhaosztást szerveztek Muzslyán

2018-04-24
11:57
2018-04-24
12:47
Forrás
VajdaságMA
A Vöröskereszt muzslyai szervezete ruhaosztást szervezett, amelyre a tavaszi és nyári holmikat válogatták ki.

A nyugdíjasok otthonának kerthelyiségében pakolták ki a ruhaneműket és lábbeliket, amelyeket a polgárok adományoztak. Az aktivisták szerint legalább 500-600 kilogrammnyi ruhát osztanak ki egy-egy ilyen alkalommal. A Vöröskereszt helyi szervezetei a központtól kapnak néha adományt, amiből csomagokat készítenek, és látogatóba mennek idősekhez, betegekhez.

Muzslya
Vöröskereszt
ruhaosztás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:55, Frissítve: 20:10

Tökfesztivált tartottak Temerinben

A rendezvény az évek alatt nemzetközivé nőtte ki magát, így idén is itt hirdették ki legszebb konyhakertek magyarországi program vajdasági díjazottjait.
16:18

3 millió euró gyógykezelésre

Több mint hárommillió eurót különített el költségvetéséből Szerbia az idei év első félévében gyerekek és felnőttek gyógykezelésére - közölte a szerb kormány.

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.