Ugrás a tartalomra

Ruhaosztást szerveztek Muzslyán

2018-04-24
11:57
2018-04-24
12:47
Forrás
VajdaságMA
A Vöröskereszt muzslyai szervezete ruhaosztást szervezett, amelyre a tavaszi és nyári holmikat válogatták ki.

A nyugdíjasok otthonának kerthelyiségében pakolták ki a ruhaneműket és lábbeliket, amelyeket a polgárok adományoztak. Az aktivisták szerint legalább 500-600 kilogrammnyi ruhát osztanak ki egy-egy ilyen alkalommal. A Vöröskereszt helyi szervezetei a központtól kapnak néha adományt, amiből csomagokat készítenek, és látogatóba mennek idősekhez, betegekhez.

Muzslya
Vöröskereszt
ruhaosztás

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.