Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sebességmérő táblát helyeztek el a csantavéri iskolánál

2021.07.26
12:40
2021.07.26
16:45
Forrás
Pannon RTV
A jelzőeszköz tájékoztatja a gépjárművezetőket, hogy mennyivel közlekednek, illetve figyelmezteti őket, ha gyorsabban hajtanak a megengedettnél.
Pannon RTV

A településen mindig problémát jelentettek a gyorsan közlekedő járművek, főleg a helyi Hunyadi János Általános Iskola közelében, ahol a legtöbb gyermek megfordul - mondta Ercsi Hargita. 

Pannon RTV

A Szabadkai Városi Tanács tagja kiemelte, az emberek, a gyermekek biztonsága a legfontosabb, a sebességmérő tábla kihelyezésével pedig szeretnék, ha a közlekedésben részvevők betartanák a szabályokat, ezáltal nem veszélyeztetve mások életét.

A beruházás összértéke 797 160 dinár volt, tartományi és városi támogatásból valósult meg.

Pannon RTV

Ercsi Hargita, a szabadkai Városi Tanács idegenforgalommal, beruházásokkal és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagja: „Amikor megjelent a tartományban ez a pályázat, akkor Szabadka város pályázott. A VMSZ-nek a jelenléte önkormányzati és tartományi szinten is segített bennünket abban, hogy sikeresen tudjuk ezt a pályázatot lebonyolítani. Szabadka város nyert ezen a pályázaton és kihelyezésre került ez a sebességlassító itt, Csantavéren.”

Csantavér
Hunyadi János Általános Iskola
sebességmérő
tábla
Ercsi Hargita

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.
21:11

Áthelyezik a belgrádi állatkertet

Majdnem kilencven évvel megalapítása után Belgrád közvetlen központjából egy szigetre helyezik át a belgrádi állatkertet annak érdekében, hogy a nándorfehérvári várnak is helyet adó Kalemegdan felkerülhessen az UNESCO világörökségi listájára.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.