Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sebességmérő táblát helyeztek el a csantavéri iskolánál

2021.07.26
12:40
2021.07.26
16:45
Forrás
Pannon RTV
A jelzőeszköz tájékoztatja a gépjárművezetőket, hogy mennyivel közlekednek, illetve figyelmezteti őket, ha gyorsabban hajtanak a megengedettnél.

A településen mindig problémát jelentettek a gyorsan közlekedő járművek, főleg a helyi Hunyadi János Általános Iskola közelében, ahol a legtöbb gyermek megfordul - mondta Ercsi Hargita. 

A Szabadkai Városi Tanács tagja kiemelte, az emberek, a gyermekek biztonsága a legfontosabb, a sebességmérő tábla kihelyezésével pedig szeretnék, ha a közlekedésben részvevők betartanák a szabályokat, ezáltal nem veszélyeztetve mások életét.

A beruházás összértéke 797 160 dinár volt, tartományi és városi támogatásból valósult meg.

Ercsi Hargita, a szabadkai Városi Tanács idegenforgalommal, beruházásokkal és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagja: „Amikor megjelent a tartományban ez a pályázat, akkor Szabadka város pályázott. A VMSZ-nek a jelenléte önkormányzati és tartományi szinten is segített bennünket abban, hogy sikeresen tudjuk ezt a pályázatot lebonyolítani. Szabadka város nyert ezen a pályázaton és kihelyezésre került ez a sebességlassító itt, Csantavéren.”

Csantavér
Hunyadi János Általános Iskola
sebességmérő
tábla
Ercsi Hargita

Most

16:05, Frissítve: 16:12

Ma van a Fogamzásgátlás Világnapja

A Fogamzásgátlás Világnapján az Újvidéki Egészségház előadást tartott középiskolások számára, ahol a résztvevők megtanulhatták, hogyan éljenek felelősségteljes nemi életet és milyen módszerekkel védekezhetnek.

Népszerű

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.