Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sebességmérő táblát helyeztek el a csantavéri iskolánál

2021.07.26
12:40
2021.07.26
16:45
Forrás
Pannon RTV
A jelzőeszköz tájékoztatja a gépjárművezetőket, hogy mennyivel közlekednek, illetve figyelmezteti őket, ha gyorsabban hajtanak a megengedettnél.
Pannon RTV

A településen mindig problémát jelentettek a gyorsan közlekedő járművek, főleg a helyi Hunyadi János Általános Iskola közelében, ahol a legtöbb gyermek megfordul - mondta Ercsi Hargita. 

Pannon RTV

A Szabadkai Városi Tanács tagja kiemelte, az emberek, a gyermekek biztonsága a legfontosabb, a sebességmérő tábla kihelyezésével pedig szeretnék, ha a közlekedésben részvevők betartanák a szabályokat, ezáltal nem veszélyeztetve mások életét.

A beruházás összértéke 797 160 dinár volt, tartományi és városi támogatásból valósult meg.

Pannon RTV

Ercsi Hargita, a szabadkai Városi Tanács idegenforgalommal, beruházásokkal és nemzetközi kapcsolatokkal megbízott tagja: „Amikor megjelent a tartományban ez a pályázat, akkor Szabadka város pályázott. A VMSZ-nek a jelenléte önkormányzati és tartományi szinten is segített bennünket abban, hogy sikeresen tudjuk ezt a pályázatot lebonyolítani. Szabadka város nyert ezen a pályázaton és kihelyezésre került ez a sebességlassító itt, Csantavéren.”

Csantavér
Hunyadi János Általános Iskola
sebességmérő
tábla
Ercsi Hargita

Most

16:32, Frissítve: 18:04

A szabadkaiak 45 százaléka vette fel eddig az oltást

Nem kielégítő az oltási készség Szabadkán és környékén, jelentette ki Ivanka Beoković. A Szabadkai Egészségház igazgatója hangsúlyozta, Szabadka Város lakosságának alig 45 százaléka vette fel eddig a koronavírus elleni oltás első adagját.

Népszerű

Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ki lett a parasztolimpia legjobbja?

Egy év kényszerpihenő után újra megtartották a Moholi Parasztolimpiát és Főzőversenyt, amely immáron hagyományosnak számító rendezvény a Tisza-mentén élő mezőgazdasággal foglalkozó emberek életében. Nagy volt az érdeklődés idén.