Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Segítettek az emberek a rászoruló házaspárnak

2019.11.20
16:48
Forrás
Pannon RTV
Sikeresnek bizonyult a Pannon RTV felhívása.
Pannon RTV/Szarapka Szabolcs

Ahogyan hétfőn beszámoltunk róla, jó szándékú emberek segítségét kérte egy szabadkai család. Kőrösi Ljubicának epilepsziás problémái vannak, és Parkinson-kórban szenved. Anyagi helyzetéből adódóan nem tudja megfizetni a kezeléseket. Ljubica és férje ma délután üzenetben mondtak köszönetet mindazoknak az adományozóknak, akik az elmúlt néhány napban kapcsolatba léptek velük. Ahogy írták, meglepetten tapasztalták a fiatalok segítő szándékát. Köszönetet mondtak az adományozóknak és a Pannon RTV-nek is. A szociálisan hátrányos helyzetű házaspár bármilyen felajánlást elfogad. Azok, akik a továbbiakban is segítenének a szabadkai rászorulóknak, Kőrösi Ljubicát keressék a 064/405-2202-es telefonszámon.

szegény
rászoruló
adakozás
adomány
segítségnyújtás
Kőrösi Ljubica
Pannon RTV
felhívás
sikeres

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.