Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Segítsenek Leonának!

2022.03.06
16:18
2022.03.06
16:36
Forrás
Pannon RTV
Jótékonysági akciót szerveztek Kovács Leonának Szabadkán.
Pannon RTV

Jótékonysági akciót szerveztek Kovács Leonának Szabadkán. Leona 2020. július 28-án született, és már eddig is szerveztek neki gyűjtéseket. A szabadkai kislány koraszülött, ami miatt fejletlen tüdővel jött a világra, később pedig epilepsziát is diagnosztizáltak nála. Leona profilja továbbra is megtalálható a Budi Human Alapítvány hivatalos oldalán. Aki szeretné segíteni gyógykezelését, itt megtalálhatja annak módját, hogyan tudja támogatni őt. A megmozdulás szervezője a Naše malo je nekome sve nevű csoport.

Tijana Mijović, szervező: „Ez az ötödik jótékonysági rendezvény, amelyet mi szervezünk azért, hogy összegyűjtsük a pénzt a kis Leona gyógykezelésére. Az összeget a gyűjtés után befizetjük a Budi Human Alapítványnak. Kérek mindenkit, hogy csatlakozzon a jótékonysági gyűjtéshez. Akinek pedig nincs lehetősége csatlakozni, azokat a jólelkű lakosokat kérem, hogy küldjék a 1125-ös kódot a 3030-as számra.”

Kovács Leona
humanitárius bazár
jótékonyság
Szabadka
betegség
adománygyűjtés
Tijana Mijović

Most

14:47, Frissítve: 16:38

Tejbajok

Egyre kevesebb a fejőstehén, és egyre több a probléma a tejjel Szerbiában.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.