Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Segítsenek Leonának!

2022.03.06
16:18
2022.03.06
16:36
Forrás
Pannon RTV
Jótékonysági akciót szerveztek Kovács Leonának Szabadkán.

Jótékonysági akciót szerveztek Kovács Leonának Szabadkán. Leona 2020. július 28-án született, és már eddig is szerveztek neki gyűjtéseket. A szabadkai kislány koraszülött, ami miatt fejletlen tüdővel jött a világra, később pedig epilepsziát is diagnosztizáltak nála. Leona profilja továbbra is megtalálható a Budi Human Alapítvány hivatalos oldalán. Aki szeretné segíteni gyógykezelését, itt megtalálhatja annak módját, hogyan tudja támogatni őt. A megmozdulás szervezője a Naše malo je nekome sve nevű csoport.

Tijana Mijović, szervező: „Ez az ötödik jótékonysági rendezvény, amelyet mi szervezünk azért, hogy összegyűjtsük a pénzt a kis Leona gyógykezelésére. Az összeget a gyűjtés után befizetjük a Budi Human Alapítványnak. Kérek mindenkit, hogy csatlakozzon a jótékonysági gyűjtéshez. Akinek pedig nincs lehetősége csatlakozni, azokat a jólelkű lakosokat kérem, hogy küldjék a 1125-ös kódot a 3030-as számra.”

Kovács Leona
humanitárius bazár
jótékonyság
Szabadka
betegség
adománygyűjtés
Tijana Mijović

Most

16:05, Frissítve: 16:12

Ma van a Fogamzásgátlás Világnapja

A Fogamzásgátlás Világnapján az Újvidéki Egészségház előadást tartott középiskolások számára, ahol a résztvevők megtanulhatták, hogyan éljenek felelősségteljes nemi életet és milyen módszerekkel védekezhetnek.

Népszerű

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.