Ugrás a tartalomra
Pixabay/athree23

Šekler: Ami a járványt illeti, látjuk a fényt az alagút végén

2022.09.20
15:27
Forrás
Beta, Vajdaság MA
Milanko Šekler virológus a koronavírus-járvány kapcsán elmondta: jó, hogy nem jelentek meg a vírus új fajtái, néhány törzs eltűnt, azok pedig amelyek jelenleg a legtöbb fertőzést okozzák, általában nem vezetnek a betegség súlyos formájához.

Nincsenek súlyos megbetegedések, nem nehezedik nyomás az egészségügyi rendszerre - magyarázta Šekler. Hozzátette: továbbra is él az a felszólítás, hogy a polgárok veszélyeztetett csoportjai, valamint az 50 év felettiek vegyék fel a koronavírus elleni védőoltás negyedik adagját. 

koronavírus
Milanko Šekler

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:58, Frissítve: 20:24

Falunapot ünnepelt Adorján

Színes programsorozattal várták a szervezők a helyieket. Adorjánon1998 óta ünnepelik a falunapot, akkor volt ugyanis a település 800 éves.
18:30, Frissítve: 20:08

Szüreti napok Horgoson

Változatos, ünnepi és szüreti programsorozattal várták a látogatókat pénteken és szombaton Horgoson a 32. Szüreti napokon, melyet a Juvenior Polgárok Egyesülete és Horgos Helyi Közössége, közösen szervezett meg.
17:29, Frissítve: 20:18

Kettő az egyben sport a lovasíjászat

Az adai Lovasvölgyben szerveztek először hivatalos lovasíjász versenyt az országban. A több fordulóból álló esemény célja az volt, hogy a térségünkben jelenleg kevésbé ismert sportra felhívja a figyelmet, egyben megszerettesse azt a közönséggel.

Népszerű

Súlyos közúti baleset a határátkelő közelében

Szerencsétlenség történt az Újvidék-Horgos autópályán, a határátkelőtől 2 kilométerre. A baleset 15 óra körül történt, egy személy elhunyt - erősítették meg a szerb közmédiának az illetékesek.