Ugrás a tartalomra

Sétával egybekötött szoptatási tanácsadás Palicson

2017.08.05
13:06
2017.10.04
12:17
A baba hat hónapos korig kizárólag anyatejet kapjon.

Ez a hét a szoptatás világhete. Ez alkalomból sétával egybekötött szoptatási tanácsadást szervezett az Exspecto Mentálhigiéné Alapítvány Palicson. Az édesanyák elmesélhették egymásnak tapasztalataikat, észrevételeiket, valamint további tanácsokat kaphattak Rózsa Ibolya magyarországi laktációs szaktanácsadótól. Rózsa Ibolya szeretné felhívni mindenki figyelmét a szoptatás és az anyatej fontosságára.

Rózsa Ibolya, laktációs szaktanácsadó, Magyarország: „Az anyatejnek nagyon fontos immunanyagai vannak, nagyon sok élő sejtet, növekedési faktort, emésztőenzimet tartalmaz, ezek mind segítik a kisbabát és később a kisgyereket abban, hogy egészségesebb legyen, erősebb legyen az immunrendszere. A felnőtt életre is hatással van, ennek nagyon hosszútávú felnőttkorú egészségvédő és ilyen formán népegészségügyi hatása van, mert nagyon fontos az, hogy minden gyerek megkapja az anyatejet és egészen hat hónapos korig kizárólag anyatejet kapjon, semmiféle kiegészítést, hacsak ez valaminél fogva nem muszáj.”

szoptatás
anyatej
séta
tanácsadás
Exspecto

Most

09:00

Kezdődik az egyezkedés a minimálbérről

Augusztus 15-től szeptember 15-ig van idejük megbeszélni a minimálbér emelésének mértékét a szakszervezeteknek és a munkáltatóknak. Ha addig nem születik döntés, a kormány fogja azt meghatározni.
07:10, Frissítve: 10:03

Összmagyar Egyetemista Tábor 2022

Háromszáz magyar egyetemista érkezik a Kárpát-medencéből és a nagyvilág diaszpóraközösségeiből a Rákóczi Szövetség egyetemistatáborába, Magyarországra. A Sátoraljaújhelyen megrendezésre kerülő táborban vajdasági diákok is képviseltetik magukat.

Népszerű