Ugrás a tartalomra

Sok gyereknek csillogott a szeme az Adni öröm jóvoltából

2016.12.31
12:44
Ma zárult le a Pannon TV Adni öröm című műsorának adománygyűjtése
Ma zárult le a Pannon TV Adni öröm című műsorának adománygyűjtése. Az elmúlt időszakban a Hajdújáráson, Dreán és Óbecsén működő Lurkóház javára 64.825 dinár jött össze, és tartós élelmiszerekből is bőven jutott az év minden egyes napján 70 gyermekről gondoskodó intézménynek. A temerini Kókai Imre Általános Iskola esetében uzsonnáztatásra gyűjtöttünk. Összesen 37.000 dinárral támogatták az adományozók a tanulókat. Így legalább hat diák biztosan jóllakik majd az iskolában a tanév végéig. A három támogatott családnak több száz kilónyi élelmiszer, egyebek mellett hús, gyümölcs, zöldség, tartós élelmiszer, édesség, méz jutott. Több köbméternyi tűzifát, több zsáknyi ruhát, játékokat, kerékpárokat is gyűjtöttek számukra a jótékonykodók. Villanytűzhely, televízió is érkezett az egyik családba. Az oromhegyesi Kávai család pedig új otthont kapott - teljes fürdőszobafelújítással. Köszönjük mindenkinek, aki adományával, munkájával hozzájárult jótékonysági műsorunk sikeréhez.
Adni öröm!
ajándékok
adományok
jótékonysági műsor

Most

17:57, Frissítve: 18:04

Elhunyt 14 beteg, 5 255 új eset

5 255 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában Szerbiában. 13 ezer tesztet végeztek el. A kór következményében 14-en életüket vesztették.
17:46, Frissítve: 17:54

Harcok Ukrajna déli és keleti részén

Az orosz erők teljes ellenőrzésük alá vonták a Donyeck régióban fekvő Piszki falut – idézte az Interfax hírügynökség az orosz védelmi minisztériumot.

Népszerű