Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba/illusztráció

Sok a kamion a kelebiai határátkelőnél

2021.10.13
19:35
2021.10.13
19:44
Forrás
Közlemény
Kelebiánál legalább négy órát várakoznak a kamionsofőrök. Egyes szerb-horvát határátkelőknél ennél is többet vesztegelnek.

Feltorlódtak a kamionok Kelebiánál a szerb-magyar határátkelőnél, négy órát várakoznak a tehergépjárművek - közölte a szerbiai Auto-Motoros Szövetség. Horgosnál, az autópálya-határátkelő szerbiai oldalán másfél óra a várakozás. A szerb-horvát átkelőknél még nagyobb a kamionsor. Šidnél hét, Batrovcinál hat órát vesztegelnek a szállítmányozók.

kamion
Kelebia
határ
várakozás

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.