Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Gualtieri Nino

Sportpálya épül Magyarkanizsán

2018-07-12
13:37
2018-07-12
16:37
Forrás
Pannon RTV
Sportpálya épül Magyarkanizsán egy határon átnyúló együttműködés eredményeként, emellett az ifjúsági és a vízi turizmust is fellendítenék.

A projekt részleteit ma délelőtt ismertették Újvidéken. A magyarországi partnertelepülés Kistelek, ahol egyebek mellett egy egészségügyi központ kiépítésére kerül majd sor. Az összköltségvetés mintegy 588 000 euró. A projektben partnerként szerepel az Európai Ügyek Alapja, valamint a Tartományi Oktatási Titkárság.

Nyilas Mihály, tartományi oktatási titkár: „Megpróbáltuk megtalálni azokat a témákat, amelyekkel különben is foglalkozunk és amelyeket a tartományi költségvetés egyébként is pénzel. Szerettük volna ezeket a tartalmakat úgy megerősíteni, hogy ehhez európai uniós források is járuljanak és amellett tartalmaikban ezek a programjaink szintén erősödjenek, nemzetközivé váljanak és segítsük egyúttal azokat az önkormányzatokat, úgy Szerbiában és Magyarországon is, amelyek érdekeltek ebben.”

Magyarkanizsa
sportpálya
Nyilas Mihály

Most

Népszerű

nő babakocsival, kisgyerekkel

Változik a családtámogatás rendszere Vajdaságban

A tartományi kormány megszüntette a harmadik gyermek után járó támogatást Vajdaságban, mivel a 2017.december 24-e után született gyermekek után ezentúl a szerb kormány folyósítja a támogatást.

Elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV munkatársa

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Bödő Sándor, a Pannon RTV magyarkanizsai tudósítója, Aranytoll-díjas újságíró, kedves kollégánk. Tegnap töltötte be 65. életévét és vonult nyugdíjba.
Szabadkai Zsinagóga beltere

Teljes pompában a szabadkai Zsinagóga beltere

Határidőn belül, 2017. december 31-én befejezték a szabadkai Zsinagóga felújításának belső munkálatait. A három kupola helyreállítása is a megfelelő ütemben halad - mondják az illetékesek.