Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tara Radovanović/2020.08.20

Stabil Irinej szerb pátriárka egészségügyi állapota

2020.11.16
10:55
2020.11.16
11:01
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug
A hírt a szerb ortodox egyházfő kabinetje jelentette be.

A közlemény szerint Irinej pátriárka jól érzi magát és nincsenek panaszai. A szerb pátriárka krónikus szívbetegségben szenved. Egy orvosi konzílium napi szinten követi állapotát, miután november ötödikén koronavírus-fertőzéssel a Karaburma Katonai Orvosi Központba került.

Irinej
pátriárka
stabil
állapot
egészségügyi

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.