Ugrás a tartalomra
Tanjug/Védelmi Minisztérium/Jovo Mamula

Stefanović: A határidő előtt elkészül az újvidéki covid-kórház

2021.06.02
07:56
Forrás
Szerbiai RTV
Sokkal jobban haladnak az újvidéki covid-kórház építési munkálatai, mint ahogy azt eredetileg tervezték - mondta Nebojša Stefanović tegnap este az építkezésen tett látogatása során.
Tanjug/Védelmi Minisztérium/Jovo Mamula

A szerb védelmi miniszter kiemelte, az intézmény szeptember első napján készen áll majd a betegek fogadására. Stefanović megköszönte mindazok munkáját, akik a projektben részt vesznek.

Tanjug/Védelmi Minisztérium/Jovo Mamula

A több mint 20 ezer négyzetméteres épület a legkorszerűbb installációkkal lesz felszerelve, amelyek lehetővé teszik a legmodernebb berendezések használatát, valamint itt lesz a legnagyobb kapacitás az intenzív betegek ellátására, 220 ággyal - tette hozzá a politikus.

Tanjug/Védelmi Minisztérium/Jovo Mamula

Stefanović kitért az oltakozás ütemére is, amely mint mondta, jó ütemben halad a Védelmi Minisztérium és a szerb hadsereg tagjai között is. Több mint 20 ezren már megkapták a vakcina első adagját, és meghaladta a 13 ezret azok száma, akik a második oltást is felvették.

Nebojša Stefanović
Újvidék
covid-kórház

Most

18:45, Frissítve: 18:58

Dušan Duda Ivkovićra emlékeztek a parlamentben

Aleksandar Vučić szerb államfő azt mondta, büszke arra, hogy Szerbiának volt egy ilyen embere, aki bár fizikailag eltávozott, de soha nem hagyja el Szerbiát, és az ország sem fogja őt elfelejteni.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.