Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Stefanović: A lakosságot jól felszerelt tűzoltóság védi és szolgálja

2019-08-02
13:27
2019-11-27
12:37
Forrás
Tanjug
Nyolcvan tűzoltó- és más szolgálati autót adtak át Belgrádban, amelyeket a szerb Belügyminisztérium szerzett be.

A lakosságot jól felszerelt tűzoltóság védi és szolgálja - emelte ki az eseményen Nebojša Stefanović. A szerb belügyminiszter hozzátette, a fejlesztés egy széles körű nagyberuházás része.

A szerb kormány következetes politikájának köszönhetően korszerűsítik az államigazgatás teljes munkáját, folyamatos az eszközbeszerzés minden területen - szögezte le Stefanović, és kifejtette: „A folyamat nem áll le, ez mindenképpen egy része az idei beruházásnak. Az év végéig további jó hírekkel szolgálunk, és ezt természetesen folytatjuk jövőre is. Megmutatjuk, hogy igenis gondoskodunk az egyenruhásokról, akik ma valószínűleg a legnehezebb munkát végzik Szerbiában. Hadd tudják, a minisztérium gondot visel róluk, hogy jól felszereltek és képzettek legyenek, és ezzel az ő életüket is védjük, valamint az emberek is teljes biztonságban érezhetik magukat országunk utcáin.”

belügyminiszter
tűzoltó
Nebojša Stefanović

Most

18:54

Túszdráma Kijevben

Robbanószerrel fenyegetőzött egy férfi Kijev belvárosában egy kereskedelmi központban lévő bankintézetben, de rövid időn belül őrizetbe vették - tájékoztat az ukrán rendőrség.

Népszerű

Kevés a vásárló a szabadkai ócskapiacon

Nem csak a magyarországi vevők maradtak el, akik most nem tudnak átjönni a határon, a járvány miatt a helybeliek is ritkán keresik fel a nemrégiben még kedvenc bevásárlóhelyüket.