Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Stefanović: A lakosságot jól felszerelt tűzoltóság védi és szolgálja

2019-08-02
13:27
2019-11-27
12:37
Forrás
Tanjug
Nyolcvan tűzoltó- és más szolgálati autót adtak át Belgrádban, amelyeket a szerb Belügyminisztérium szerzett be.

A lakosságot jól felszerelt tűzoltóság védi és szolgálja - emelte ki az eseményen Nebojša Stefanović. A szerb belügyminiszter hozzátette, a fejlesztés egy széles körű nagyberuházás része.

A szerb kormány következetes politikájának köszönhetően korszerűsítik az államigazgatás teljes munkáját, folyamatos az eszközbeszerzés minden területen - szögezte le Stefanović, és kifejtette: „A folyamat nem áll le, ez mindenképpen egy része az idei beruházásnak. Az év végéig további jó hírekkel szolgálunk, és ezt természetesen folytatjuk jövőre is. Megmutatjuk, hogy igenis gondoskodunk az egyenruhásokról, akik ma valószínűleg a legnehezebb munkát végzik Szerbiában. Hadd tudják, a minisztérium gondot visel róluk, hogy jól felszereltek és képzettek legyenek, és ezzel az ő életüket is védjük, valamint az emberek is teljes biztonságban érezhetik magukat országunk utcáin.”

belügyminiszter
tűzoltó
Nebojša Stefanović

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.