Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valic

Stefanović: A lakosságot jól felszerelt tűzoltóság védi és szolgálja

2019-08-02
13:27
2019-11-27
12:37
Forrás
Tanjug
Nyolcvan tűzoltó- és más szolgálati autót adtak át Belgrádban, amelyeket a szerb Belügyminisztérium szerzett be.

A lakosságot jól felszerelt tűzoltóság védi és szolgálja - emelte ki az eseményen Nebojša Stefanović. A szerb belügyminiszter hozzátette, a fejlesztés egy széles körű nagyberuházás része.

A szerb kormány következetes politikájának köszönhetően korszerűsítik az államigazgatás teljes munkáját, folyamatos az eszközbeszerzés minden területen - szögezte le Stefanović, és kifejtette: „A folyamat nem áll le, ez mindenképpen egy része az idei beruházásnak. Az év végéig további jó hírekkel szolgálunk, és ezt természetesen folytatjuk jövőre is. Megmutatjuk, hogy igenis gondoskodunk az egyenruhásokról, akik ma valószínűleg a legnehezebb munkát végzik Szerbiában. Hadd tudják, a minisztérium gondot visel róluk, hogy jól felszereltek és képzettek legyenek, és ezzel az ő életüket is védjük, valamint az emberek is teljes biztonságban érezhetik magukat országunk utcáin.”

belügyminiszter
tűzoltó
Nebojša Stefanović

Most

12:08

Újabb lakás és autók találnak gazdára

Ma tartják meg a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték második húzását. Öt személyautót és egy belgrádi lakást sorsolnak ki a számlákkal teli borítékok beküldői között.
11:44, Frissítve: 11:51

Jótékonysági ruhavásár Újvidék rászorulóiért

Jótékonysági ruhavásárt szerveztek az újvidéki CK13 Ifjúsági Központban. A befolyt összeget a Szolidaritás konyhája elnevezésű csoportosulásnak adományozták, amely minden kedden melegételt készít a város hajléktalanjainak és rászorulóinak.
09:57

Elhunyt Pécsi Ildikó

Meghalt Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész - közölte közösségi oldalán a gödöllői önkormányzat. A művész a településen élt és annak díszpolgára volt.

Népszerű

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.