Ugrás a tartalomra

Stefanović: A szerbiai határrendészek munkája világszerte elismert (videó)

2017-06-18
15:20
Új szisztematizációja lesz a határrendészeknek, valamint új egyenruhákat is kapnak - ezt ígérte ma nekik Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter
Új szisztematizációja lesz a határrendészeknek, valamint új egyenruhákat is kapnak - ezt ígérte ma nekik Nebojša Stefanović szerb belügyminiszter. A politikus a horgosi határátkelőn tárgyalt az illetékesekkel, valamint munkájukat méltatta, amely, mint fogalmazott világszerte elismert. stefanovic_horgos3 Amint meghalljuk egy kontextusban a határátkelő és a nyár szavakat, szinte biztos, hogy mindenkinek a hosszú sorok, a dudáló autósok, türelmetlen utasok jutnak először az eszükbe. Főként azoknak, akik Szerbiából utaznak Magyarország felé, vagy fordítva. Ezen a kellemetlenségen szeretne változtatni a szerbiai belügyminiszter, aki vasárnap délelőtt a horgosi határátkelőn mérte fel a helyzetet. Nebojša Stefanović, belügyminiszter: „Ezek az emberek önfeláldozóan végzik a munkájukat. Arra fogok törekedni, hogy mint miniszter, megkönnyítsem a dolgukat. Még egyszer szeretném megköszönni a mindennapos operatív munkájukat, amely során az országunk határát védik. Óriási munkát végeztek a migránshullám során, és ezt a munkát tökéletesen végezték el. Ezt az egész világ elismeri.” stefanovic_horgos4 A migránshullám nagy eséllyel fokozódhat a nyári hónapokban, és a határátkelőkre is nagy teher nehezedhet az előttünk álló hónapokban - emelte ki a miniszter. „A határrendészekkel folytatott megbeszélésen természetesen kulcskérdéseket vitattunk meg, javasolni fognak egy új szisztematizációt. Ezt figyelembe vesszük majd annak érdekében, hogy hatékonyabb legyen a munka.” stefanovic_horgos2 A belügyminiszter kiemelte, a határrendészek új egyenruhákat is kapnak a közeljövőben. Ezt köszönete jeléül adja nekik, hiszen egyre sikeresebben lépnek fel a korrupció és más bűnözési formák ellen is. Szombaton például több mint harminc kilogrammnyi narkotikumot talált a hatóság a Horgos-Röszke határátkelőn.szerbia
Nebojša Stefanović
Horgos
határrendészek

Most

12:57, Frissítve: 13:43

Megjelent A 100 leg... céglista

A Szerbiai Kőolajipari Vállalat volt a legnyereségesebb 2016-ban, a Szerbiai Villanygazdaság a legnagyobb, a Bambi konszern kapta a legjobb minősítést az országban.
12:46, Frissítve: 12:57

Nem haladnak megfelelően a Brexit-tárgyalások

Az eddigi haladás nem elég ahhoz, hogy tovább lehessen lépni a jövőbeli kapcsolatok kérdéseit érintő második tárgyalási szakaszra - mondták pénteki brüsszeli találkozójukon a bennmaradók.

Népszerű

Új mentőautót kapott a Zentai Közkórház

Újabb mentőautóval gazdagodott a Zentai Közkórház, amelynek vezetője vasárnap vette át a járművet a zentai, a szolnoki és a halbestadti Rotary Clubok illetékeseitől.