Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sutus Áron: Egyre nagyobb az összetartás a szórvány civil szervezetei között

2021.11.15
22:14
Forrás
Pannon RTV
Muzslyán tartották meg a magyar szórvány napjának vajdasági központi ünnepségét.

A rendezvényt a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség, a Magyar Nemzeti Tanáccsal közösen, hatodik ízben szervezte meg. Közreműködött Muzslya Helyi Közössége, a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület és a Klaszter Fókusz Családi Gazdálkodók Egyesülete. Sutus Áron, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség elnöke a Közügyekben elmondta, egyre nagyobb az összetartás a szórvány civil szervezetei között.

magyar szórvány napja
Sutus Áron
Közügyek

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.