Ugrás a tartalomra

Szabadka és Palics: Csaknem egy napig szünetel a vízellátás (videó)

2017.04.24
13:50
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől. A Vízművek és Csatornázási KKV illetékesei szerint a tervezett építési munkálatok miatt szünetelni fog a vízellátás pénteken 23 órától várhatóan szombat 19 óráig. Amennyiben hamarabb befejeződik a felújítás, akár már 15 órától is lehet víz. A visszakapcsolás után előfordulhat az, hogy még 90 percig zavaros lesz a víz vagy gyönge lesz a nyomás. A munkálatok a vízgyár területén lesznek, többek között egy homokfogót építenek be a rendszerbe, így még tisztább vizet kapnak a későbbiekben a fogyasztók.Zvonimir Perušić, részlegvezető, Vízművek és Csatornázási KKV, Szabadka: „Értesítjük a polgárokat, hogy péntek este 11 órától szombat este 7-ig nem lesz víz a város egész területén és Palics nagyobb részén. A vízellátás elzárása munkálatok miatt történik, amelyet a munkásaink végeznek a vízgyárban, az egyes számú vízkitermelőműn. Ezek előre tervezett munkálatok, egy szélesebb program része, aminek eredményeként sokkal minőségibb vízellátást fognak kapni a szabadkaiak és a környékbeli lakosok.”
víz
Vízművek
figyelmeztetés
munkálatok
nem lesz víz

Most

15:20, Frissítve: 15:32

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.
14:08, Frissítve: 15:53

Sportszerek ajándékba

A topolyai TSC Akadémián a Szerb Labdarúgó Szövetség képviselői sportfelszerelést adományoztak a Községi Labdarúgó Szövetség klubjai számára.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.