Ugrás a tartalomra

Szabadka és Palics: Csaknem egy napig szünetel a vízellátás (videó)

2017-04-24
13:50
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől. A Vízművek és Csatornázási KKV illetékesei szerint a tervezett építési munkálatok miatt szünetelni fog a vízellátás pénteken 23 órától várhatóan szombat 19 óráig. Amennyiben hamarabb befejeződik a felújítás, akár már 15 órától is lehet víz. A visszakapcsolás után előfordulhat az, hogy még 90 percig zavaros lesz a víz vagy gyönge lesz a nyomás. A munkálatok a vízgyár területén lesznek, többek között egy homokfogót építenek be a rendszerbe, így még tisztább vizet kapnak a későbbiekben a fogyasztók.Zvonimir Perušić, részlegvezető, Vízművek és Csatornázási KKV, Szabadka: „Értesítjük a polgárokat, hogy péntek este 11 órától szombat este 7-ig nem lesz víz a város egész területén és Palics nagyobb részén. A vízellátás elzárása munkálatok miatt történik, amelyet a munkásaink végeznek a vízgyárban, az egyes számú vízkitermelőműn. Ezek előre tervezett munkálatok, egy szélesebb program része, aminek eredményeként sokkal minőségibb vízellátást fognak kapni a szabadkaiak és a környékbeli lakosok.”
víz
Vízművek
figyelmeztetés
munkálatok
nem lesz víz

Most

07:10, Frissítve: 07:17

A héten marad a változékony időjárás

Csapadékos, változékony hetünk lesz. Nem kizárt a mennydörgéssel kísért zivatar sem, amelyet jégeső kísérhet. A június hozhat változást, napsütést, szárazabb időt.
06:55

Tíznapos nemzeti gyász Spanyolországban

Ma tíznapos nemzeti gyász kezdődik Spanyolországban a koronavírus-járvány áldozatainak emlékére. A gyász idejére félárbócra engedik a közintézményekre kihelyezett zászlókat.
22:35

A VIVE 25 éve

Nagy várakozás előzi meg a VIVE magyarnóták és csárdások fesztiváljának szeptember 26-ra és 27-re tervezett 25 éves jubileumi ünnepségét.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.