Ugrás a tartalomra

Szabadka és Palics: Csaknem egy napig szünetel a vízellátás (videó)

2017-04-24
13:50
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől. A Vízművek és Csatornázási KKV illetékesei szerint a tervezett építési munkálatok miatt szünetelni fog a vízellátás pénteken 23 órától várhatóan szombat 19 óráig. Amennyiben hamarabb befejeződik a felújítás, akár már 15 órától is lehet víz. A visszakapcsolás után előfordulhat az, hogy még 90 percig zavaros lesz a víz vagy gyönge lesz a nyomás. A munkálatok a vízgyár területén lesznek, többek között egy homokfogót építenek be a rendszerbe, így még tisztább vizet kapnak a későbbiekben a fogyasztók.Zvonimir Perušić, részlegvezető, Vízművek és Csatornázási KKV, Szabadka: „Értesítjük a polgárokat, hogy péntek este 11 órától szombat este 7-ig nem lesz víz a város egész területén és Palics nagyobb részén. A vízellátás elzárása munkálatok miatt történik, amelyet a munkásaink végeznek a vízgyárban, az egyes számú vízkitermelőműn. Ezek előre tervezett munkálatok, egy szélesebb program része, aminek eredményeként sokkal minőségibb vízellátást fognak kapni a szabadkaiak és a környékbeli lakosok.”
víz
Vízművek
figyelmeztetés
munkálatok
nem lesz víz

Most

Népszerű

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.

Indián tábor Csantavéren

Egy idős, csantavéri házaspár alakította ki az indián tábort, benne minden indián kultúrára jellemző kellékkel.