Ugrás a tartalomra

Szabadka és Palics: Csaknem egy napig szünetel a vízellátás (videó)

2017-04-24
13:50
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől. A Vízművek és Csatornázási KKV illetékesei szerint a tervezett építési munkálatok miatt szünetelni fog a vízellátás pénteken 23 órától várhatóan szombat 19 óráig. Amennyiben hamarabb befejeződik a felújítás, akár már 15 órától is lehet víz. A visszakapcsolás után előfordulhat az, hogy még 90 percig zavaros lesz a víz vagy gyönge lesz a nyomás. A munkálatok a vízgyár területén lesznek, többek között egy homokfogót építenek be a rendszerbe, így még tisztább vizet kapnak a későbbiekben a fogyasztók.Zvonimir Perušić, részlegvezető, Vízművek és Csatornázási KKV, Szabadka: „Értesítjük a polgárokat, hogy péntek este 11 órától szombat este 7-ig nem lesz víz a város egész területén és Palics nagyobb részén. A vízellátás elzárása munkálatok miatt történik, amelyet a munkásaink végeznek a vízgyárban, az egyes számú vízkitermelőműn. Ezek előre tervezett munkálatok, egy szélesebb program része, aminek eredményeként sokkal minőségibb vízellátást fognak kapni a szabadkaiak és a környékbeli lakosok.”
víz
Vízművek
figyelmeztetés
munkálatok
nem lesz víz

Most

07:25, Frissítve: 07:43

Thiem legyőzte Đokovićot

Novak Đoković kikapott az osztrák Dominic Thiemtől Londonban. A férfi tenisz ATP-világbajnokság keddi játéknapján, a második csoportkörben tegnap este csapott össze a két teniszező.

Népszerű

mentőautó

Halálos baleset Zentán

Halálos baleset történt ma délelőtt Zentán - írja a Magyar Szó. Egy elektromos kerékpárral közlekedő 70 éves ember vesztette életét.