Ugrás a tartalomra

Szabadka és Palics: Csaknem egy napig szünetel a vízellátás (videó)

2017.04.24
13:50
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől
Szabadka és Palics nagy részén nem lesz víz péntek estétől. A Vízművek és Csatornázási KKV illetékesei szerint a tervezett építési munkálatok miatt szünetelni fog a vízellátás pénteken 23 órától várhatóan szombat 19 óráig. Amennyiben hamarabb befejeződik a felújítás, akár már 15 órától is lehet víz. A visszakapcsolás után előfordulhat az, hogy még 90 percig zavaros lesz a víz vagy gyönge lesz a nyomás. A munkálatok a vízgyár területén lesznek, többek között egy homokfogót építenek be a rendszerbe, így még tisztább vizet kapnak a későbbiekben a fogyasztók.Zvonimir Perušić, részlegvezető, Vízművek és Csatornázási KKV, Szabadka: „Értesítjük a polgárokat, hogy péntek este 11 órától szombat este 7-ig nem lesz víz a város egész területén és Palics nagyobb részén. A vízellátás elzárása munkálatok miatt történik, amelyet a munkásaink végeznek a vízgyárban, az egyes számú vízkitermelőműn. Ezek előre tervezett munkálatok, egy szélesebb program része, aminek eredményeként sokkal minőségibb vízellátást fognak kapni a szabadkaiak és a környékbeli lakosok.”
víz
Vízművek
figyelmeztetés
munkálatok
nem lesz víz

Kapcsolódó tartalmak

Most

08:39, Frissítve: 08:44

Ma még napos, holnap esős

Borongós és napos időszakok válthatják egymást térségünkben ma. Csak délután alakulhat ki gyenge eső helyenként.
07:59

Meghalt a bükki füvesember

94 éves korában meghalt Szabó György, a bükki füvesember. A gyógyteáiról és gyógynövényes cseppjeiről ismert bükki füvesember saját otthonában hunyt el.
21:55, Frissítve: 07:55

Incidens Koszovó északi részén

Tüntetés és lövöldözés volt Koszovó északi részén. Ma reggel pedig egy kézigránátot hatástalanítottak az illetékesek a választási bizottság irodájában, Észak-Mitrovicában. Sérültekről nincs hír.

Népszerű

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.