Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadka úgy döntött, szigorít a járvány megfékezése érdekében

2020-07-09
17:25
2020-07-09
17:32
Forrás
Közlemény
Szabadka Város Válságkezelő Törzskara ma újabb óvintézkedésekről hozott döntést a koronavírus-járvány megfékezése érdekében.

Kötelező a védőmaszk használata zárt térben, és a minimum másfél méteres távolságtartás.

Zárt helyen nem gyűlhet össze több mint öt ember, ha nem biztosítható az előírt távolságtartás. A vendéglátóipari egységek tevékenységét lehetőség szerint a kerthelyiségekbe kell áthelyezni.

A Stadion Kommunális Közvállalatnak elrendelték, hogy a szabadtéri és a zárt medence nyitva tartását is legfeljebb három órás váltásokban szervezze meg, és korlátozza a látogatók számát.

Kötelező továbbá a védőmaszkok használata, illetve a másfél méteres távolságtartás a parkok, játszóterek, szabadidős és rekreációs sportpályák, görkorcsolyaparkok, fitnesz eszközök, illetve a szabadtéri edzőterek, illetve a futópályák használatakor.

A Subotica-trans buszaira nem szállhatnak fel maszk nélkül az utasok.

Elrendelték a közterületek fokozott tisztítását és fertőtlenítését is. Emellett kötelező lett a testhőmérséklet mérése a középületekbe való belépéskor, illetve kézfertőtlenítő szerek és fertőtlenítőtálcák elhelyezése a középületek bejárata előtt.

Szabadka
szigorítás
koronavírus
intézkedés
korlátozás

Most

16:48, Frissítve: 17:00

Jövő héten is kánikula lesz

Folytatódik a kánikula a jövő héten is térségünkben - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet honlapján. Tegnap 36,7 Celsius-fokot mértek Budakalászon.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.