Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szabadkai iskolákban is megünnepelték Szent Száva napját

2021.01.27
14:33
Forrás
subotica.com
Az eseményeket, a járványügyi helyzetre való tekintettel, idén szerényebb körülmények között tartották meg.
Pannon RTV
Pannon RTV

A Szent Száva Általános Iskolában január 27-én iskolanapot is ünnepelnek. Novica Pavlović, az intézmény igazgatója elmondta, idén egy rövidebb műsort készítettek, amelyet az iskola közösségi oldalán közvetítettek.

Pannon RTV
Pannon RTV

A rendezvény kapcsán Stevan Bakić szabadkai polgármester is felszólalt. Elmondta, hogy Szabadkán folytatják az oktatási beruházásokat. Bakić hozzátette, hogy az elmúlt négy évben 500 millió dinárt fektettek be a szabadkai iskolákba.

Szent Száva
Szent Száva napja
Szent Száva Általános Iskola
ünnepség
iskolanap

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:56, Frissítve: 10:02

Korlátok hozadéka

20. alkalommal szervezték meg Bácskossuthfalván a 9+1 Nemzetközi Művésztelep Mesterműhelyét. Az alkotótábor idei témacíme: Korlátok hozadéka. A Mesterműhelyben készült alkotásokat Szent István-napi ünnepség keretében tekinthetik meg az érdeklődők.
08:13, Frissítve: 09:44

Mit jelent a Zöld távhő?

A környezetbarát, zöld távfűtés a nemzetközi gyakorlatban egyre elterjedtebb, főként Nyugat-Európában, de a Szerbiával szomszédos országokban is láthatunk már erre megvalósult jó gyakorlatokat.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.

Folytatódtak a tüntetések Vajdaság-szerte

Nem egyeztek meg a gazdák és a kormány képviselői. A gazdák azt mondták, az alacsony felvásárlási árak, a magas üzemanyag- és műtrágya árak, továbbá a vízlecsapolási illeték miatt elégedetlenek.