Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szabadkai iskolákban is megünnepelték Szent Száva napját

2021-01-27
14:33
Forrás
subotica.com
Az eseményeket, a járványügyi helyzetre való tekintettel, idén szerényebb körülmények között tartották meg.
Pannon RTV
Pannon RTV

A Szent Száva Általános Iskolában január 27-én iskolanapot is ünnepelnek. Novica Pavlović, az intézmény igazgatója elmondta, idén egy rövidebb műsort készítettek, amelyet az iskola közösségi oldalán közvetítettek.

Pannon RTV
Pannon RTV

A rendezvény kapcsán Stevan Bakić szabadkai polgármester is felszólalt. Elmondta, hogy Szabadkán folytatják az oktatási beruházásokat. Bakić hozzátette, hogy az elmúlt négy évben 500 millió dinárt fektettek be a szabadkai iskolákba.

Szent Száva
Szent Száva napja
Szent Száva Általános Iskola
ünnepség
iskolanap

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.