Ugrás a tartalomra
srbija.gov.rs

Szabadkaiak is kiérdemelték a Szent Száva-díjat

2019-01-28
13:34
2019-01-28
13:47
Forrás
Szerbiai RTV
Idén huszonheten kapták meg ezt az elismerést, amelyet Mladen Šarčević oktatási miniszter adott át.

Két szabadkai díjazottja is van az idei Szent Száva-díjnak: Aleksandar Rašković a szabadkai Október 10-e Általános Iskola diákja és a szabadkai Vegyészeti-Technológiai Iskola. Az Oktatási Minisztérium minden évben kiosztja a Szent Száva-díjakat, azoknak a személyeknek és intézményeknek, akik az elmúlt évben kimagasló eredményeket mutattak fel az oktatás és nevelés terén.

Szent Száva
díj
Szabadka

Most

07:09

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.