Ugrás a tartalomra
Instagram

Szabadkán is gyártják a nyugdíjasoknak szánt vitaminokat

2021.04.06
13:50
2021.04.06
17:48
Forrás
Szerbiai RTV
Szabadkán, a Goodwill Pharma üzemében is gyártják azokat a vitaminokat, amelyeket a szerbiai idősek kapnak majd ajándékba. Aleksandar Vučić államfő sajtótájékoztatón védte meg a magyar illetőségű céggel kötött szerződést.

Mint mondta, egyesek azzal vádolják, hogy "Orbán Viktor emberét" bízta meg a munkával. Ez nem igaz, és egyáltalán nem számít, milyen nemzetiségű emberről van szó, a lényeg, hogy egy jó gyárat működtet - magyarázta Vučić.

Egyúttal hangsúlyozta, nem egy, hanem 9 gyártó bevonására volt szükség az óriási mennyiség biztosításához. A csomag cinket, D3 és C-vitamint tartalmaz, és várhatóan június 10-éig érkezik meg a nyugdíjasokhoz.

vitamin
Szabadka
Goodwill Pharma
nyugdíjas
Aleksandar Vučić

Most

14:31, Frissítve: 14:37

Megszépült Felsőhegy játszótere

A Felsőhegyi Önkéntes Központ aktivistái felújították a falu játszóterét és annak környékét, így megszépítve és biztonságosabbá téve azt a legkisebbeknek.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.