Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szájápolás hete Szerbiában

2019-05-13
19:18
2019-05-13
19:28
Forrás
Pannon RTV
A szájüreg egészségére és a mindennapos szájápolás fontosságára hívták fel a figyelmet a szabadkai Közegészségügyi Intézetben megtartott sajtótájékoztatón.

A szakorvosok hangsúlyozták, hogy helyes táplálkozással és a napi két alkalommal való fogmosással megelőzhetők a szájüreg megbetegedései, legfőképp a fogszuvasodás. A korai felismerés céljából ajánlatos évente legalább két alkalommal rendelőben megvizsgáltatni fogainkat. A Szabadkai Gyógyszertárak is bekapcsolódik az egy hétig tartó programba: 17-én a Lifka mozi melletti gyógyszertárban szakorvos áll majd a páciensek rendelkezésére, valamint egész héten 10 százalékos árengedményt adnak a szájhigiéniás készítményekre.

szájápolás hete
fog
fogmosás
Közegészségügyi Intézet

Most

15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.