Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szájápolás hete Szerbiában

2019-05-13
19:18
2019-05-13
19:28
Forrás
Pannon RTV
A szájüreg egészségére és a mindennapos szájápolás fontosságára hívták fel a figyelmet a szabadkai Közegészségügyi Intézetben megtartott sajtótájékoztatón.

A szakorvosok hangsúlyozták, hogy helyes táplálkozással és a napi két alkalommal való fogmosással megelőzhetők a szájüreg megbetegedései, legfőképp a fogszuvasodás. A korai felismerés céljából ajánlatos évente legalább két alkalommal rendelőben megvizsgáltatni fogainkat. A Szabadkai Gyógyszertárak is bekapcsolódik az egy hétig tartó programba: 17-én a Lifka mozi melletti gyógyszertárban szakorvos áll majd a páciensek rendelkezésére, valamint egész héten 10 százalékos árengedményt adnak a szájhigiéniás készítményekre.

szájápolás hete
fog
fogmosás
Közegészségügyi Intézet

Most

19:25, Frissítve: 19:30

Kiégett egy ház Moholon

Kigyulladt egy családi ház ma hajnalban Moholon. A tűzesetben egy asszony életét vesztette, férjét pedig égési sérülésekkel szállították a kórházba. A nyomozás még folyamatban van.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.