Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szakrendelő a meddőség kivizsgálására és kezelésére

2018-11-14
19:40
Forrás
VajdaságMA
Október végén megkezdte munkáját a Szabadkai Közkórház területén az a szakrendelő, ahol termékenységi vizsgálatokat végeznek és a sterilitást is kezelik.

Emellett méhen kívüli megtermékenyítést és endokrinológiai vizsgálatokat is végeznek. A pácienseket péntekenként 11 és 13 óra 30 perc között várják. Szükség esetén kibővítik a munkaidőt, illetve más napokon is fogadják majd a pácienseket. Habár a rendelő már megnyílt, a tervezett fejlesztések még nem történtek meg teljesen. Ehhez még mintegy 6 millió dinár hiányzik, de az illetékesek bíznak benne, hogy a jövő év első felében meg tudnak vásárolni minden szükséges berendezést - írja a Vajdaság Ma.

Szabadka

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.