Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szakrendelő a meddőség kivizsgálására és kezelésére

2018-11-14
19:40
Forrás
VajdaságMA
Október végén megkezdte munkáját a Szabadkai Közkórház területén az a szakrendelő, ahol termékenységi vizsgálatokat végeznek és a sterilitást is kezelik.

Emellett méhen kívüli megtermékenyítést és endokrinológiai vizsgálatokat is végeznek. A pácienseket péntekenként 11 és 13 óra 30 perc között várják. Szükség esetén kibővítik a munkaidőt, illetve más napokon is fogadják majd a pácienseket. Habár a rendelő már megnyílt, a tervezett fejlesztések még nem történtek meg teljesen. Ehhez még mintegy 6 millió dinár hiányzik, de az illetékesek bíznak benne, hogy a jövő év első felében meg tudnak vásárolni minden szükséges berendezést - írja a Vajdaság Ma.

Szabadka

Most

20:20, Frissítve: 20:26

Magyarul csak a Semmi lesz Óbecsén

Elkezdődött a 62. Májusi Játékok, a gyermek- és ifjúsági színjátszók nemzetközi fesztiválja Óbecsén. A Fabula Rasa Színjátszó Grund Semmi című ifjúsági előadása kedden 18:15-kor lesz műsoron.
19:10, Frissítve: 20:29

A Tisza vízállása 374 centiméter Zentánál

Ez a szint teljesen átlagosnak mondható ebben az időszakban, áradástól nem kell tartani - mondják az illetékesek. A víz szintje 15-20 centimétert emelkedhet az elkövetkező napokban az esőzések miatt.
17:23

A méhek világnapja

Az Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezet arra figyelmeztet, hogy a beporzók számának és sokféleségének csökkenése katasztrofális következményekkel járhat táplálkozásunkra nézve.

Népszerű