Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szakrendelő a meddőség kivizsgálására és kezelésére

2018-11-14
19:40
Forrás
VajdaságMA
Október végén megkezdte munkáját a Szabadkai Közkórház területén az a szakrendelő, ahol termékenységi vizsgálatokat végeznek és a sterilitást is kezelik.

Emellett méhen kívüli megtermékenyítést és endokrinológiai vizsgálatokat is végeznek. A pácienseket péntekenként 11 és 13 óra 30 perc között várják. Szükség esetén kibővítik a munkaidőt, illetve más napokon is fogadják majd a pácienseket. Habár a rendelő már megnyílt, a tervezett fejlesztések még nem történtek meg teljesen. Ehhez még mintegy 6 millió dinár hiányzik, de az illetékesek bíznak benne, hogy a jövő év első felében meg tudnak vásárolni minden szükséges berendezést - írja a Vajdaság Ma.

Szabadka

Most

22:51, Frissítve: 23:57

Tenisz: Györe döntős Rióban!

A zentai teniszező elődöntőbeli ellenfele, a szlovén Aljaž Bedene sérülés miatt visszalépett, így Györe küzdelem nélkül jutott be a döntőbe.
20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.