Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Számítógépes laborral bővült a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola

2018-12-12
13:06
2018-12-12
17:55
Forrás
Pannon RTV
Számítógépes laboratóriumot adtak át ma a Szabadkai Műszaki Szakfőiskolán. A helyi Execom Nord informatikával és programozással foglalkozó céggel közösen hozták létre.

A főiskola ezzel a gyakorlati oktatást szeretné erősíteni - hangsúlyozta a tanintézmény igazgatója, Fürstner Igor, aki szerint mindkét félnek előnyös az együttműködés.

Fürstner Igor, igazgató, Szabadkai Műszaki Szakfőiskola: „Az ötlet az, hogy közvetlenül a vállalatokat behozzuk az intézményünkbe és egyrészt a hallgatóink, amíg hallgatók, lássák, hogy van lehetőségük dolgozni miután befejezték a főiskolát. Másrészt viszont, hogy a vállalatok még akkor, amikor a hallgatók hallgatók, lehetőséget kapjanak arra, hogy itt reprezentálják magukat, illetve nemcsak azt, hogy vizuálisan itt legyenek, hanem azt is, hogy az ő szakembereik behozzák a mi oktatási folyamatunkba az elméleti tudás mellé a szakmai tudást is, illetve a gyakorlati tudást is átadják a hallgatóknak.”

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola
Fürstner Igor

Most

15:10, Frissítve: 15:19

Papírért palánta...

Az Újvidéki Tavasz elnevezésű kiállítást március 21-e és 23-a között rendezik meg a Vojvodina Sport- és Üzletközpontban.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.