Ugrás a tartalomra
vojvodina.gov.rs

Százéves a Vajdasági Közegészségügyi Intézet

2020-12-02
12:32
Forrás
Közlemény
Ez alkalomból Igor Mirović gratulált az intézménynek.

A tartományi kormány elnöke elmondta, ez idő alatt az intézet jelentős szakmai és tudományos eredményeket ért el határon innen és túl. Emellett nagyban hozzájárult a koronavírus-járvány elleni harchoz is. A következő években az egészségügyi rendszer fejlesztése elsőbbséget fog élvezni - fogalmazott Mirović.

Vajdasági Közegészségügyi Intézet
Igor Mirović
gratuláció
százéves

Most

19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.
19:02, Frissítve: 19:13

Naponta több mint száz embert oltanak be Topolyán

Egyelőre a topolyai egészségház általános osztályán kialakított két oltóponton történik az oltás, de már dolgoznak azon, hogy a bácskossuthfalvi és a gunarasi kijelölt oltópontot is előkészítsék és felszereljék.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.