Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Személyesen lehet kérdezni a vízlecsapolási illetékkel kapcsolatban

2021.06.30
14:04
Forrás
Közlemény
Holnap, vagyis július elsején is fogadja azokat a személyeket a Vajdaság Vizei Közvállalat szabadkai kirendeltsége, akiknek a lecsapolási illetékkel kapcsolatban kérdésük van.

Erre a szabadkai, a topolyai és a kishegyesi községben élőknek van lehetőségük reggel 9 és délután 3 óra között a Jovan Nenad Cár tér 2-es szám alatt. Az illetékesek a tartozásokkal, a kamatokkal és az egyéb témákkal kapcsolatban is válaszokat adnak majd az egyéni kérdésekre.

víz
lecsapolás
lecsapolási
lecsapolási illeték
Szabadka

Most

17:11, Frissítve: 17:23

Haladnak a korral a magyarkanizsai idősek

Ismét az okostelefon használatát ismertetik a magyarkanizsai időseknek, a helyi Felnőttképzők Regionális Hálózatának szervezésében. A 20 órás képzés alatt az alapoktól sajátíthatják el az okostelefon használatát.
15:19, Frissítve: 16:24

Évadnyitó a muzslyai Petőfiben

Másfél órás műsorral ünnepelték tegnap este 75 éves muzslyai Petőfi Sándor Magyar Művelődési Egyesület évadnyitóját. A szakcsoportok bemutatkozása mellett a 16. évadnyitó rendezvény másik célja az új tagok toborzása volt.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.