Ugrás a tartalomra
Tanjug/Zoran Zestic

Szeptembertől lehet rendezvényeket tartani Szerbiában, ha...

2020-08-11
09:28
2020-08-11
09:50
Forrás
Kurir.rs
Dr. Branislav Tiodorović beszélt a járványhelyzet várható javulásáról.

Augusztus végére nyugvópontra juthat a koronavírus-helyzet Szerbiában. Ehhez az kell, hogy az emberek betartsák az előírásokat, viseljék a maszkot és meglegyen a távolságtartás - mondta dr. Branislav Tiodorović. A szerbiai válságstáb tagja szerint ugyanakkor ez nem jelenti majd azt, hogy eltűnik a vírus, csupán kevesebb pozitív eset lesz naponta. Kiemelte: 5-6 új beteg lesz naponta, haláleset nélkül. Tiodorović hozzátette: ha felelősségteljesen viselkedünk, szeptemberben már kisebb zenei, színházi rendezvényeket is lehet majd tartani az országban.

járvány
fertőzés
koronavírus
Branislav Tiodorović

Most

11:01, Frissítve: 11:17

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant egy Mig-21-es repülőgép Loznica közelében. Nem megerősített források szerint az egyik pilóta életét vesztette, a másikat keresik. Hamarosan bővebben...
10:45, Frissítve: 10:57

Szedjetek szét - ismét telt ház előtt

A járványügyi előírások szigorú betartása mellett újra telt ház előtt játszották a Szedjetek szét című előadást a Kosztolányi Dezső Színházban, Szabadkán.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.