Ugrás a tartalomra
Wikimedia/Matija

A szerb kormány döntött a foglalkoztatási tanács megalakulásáról

2019-06-27
11:38
Forrás
Tanjug
A munkanélküliség csökkentésével foglalkozó tanácsot hozott létre a szerb kormány - ez olvasható a hivatalos lapban megjelent határozatban.

A kormány célja, hogy minél nagyobb hangsúlyt kapjon az elkövetkező időszakban a munkahelyteremtés, a tanácsnak pedig az lesz a feladata, hogy véleményt fogalmazzon meg az említett területen történő intézkedések kapcsán. A tanácsban helyet kapnak a kormány, a szakszervezetek, a munkaadók egyesületének, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat, valamint a területen működő egyesületek képviselői, továbbá a terület szakértői is. A tanács elnöke, alelnöke, tagjai, valamint a tanács titkára nem kap térítést a tanácsban végzett munkájáért.

Szerbia
foglalkoztatottság
munkanélküliség

Most

Népszerű

Horgosi lány lett az idei Strandszépe

A zsűri értékelése alapján Szabó Noémi tehette fejére az idei Magyar Szó Strandszépe koronáját. Ő képviseli majd Vajdaságot a magyarországi Magyarok Szépe szépségversenyen.

Újabb rekordot döntött a dinár

Újabb rekordot döntött a dinár euróhoz viszonyított árfolyama. A ma jegyzett adatok szerint egy euró 117,7365 dinárt ér - tájékoztat a Szerbiai Nemzeti Bank.