Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Szerbia már nem kockázatos

2021.06.11
17:43
2021.06.11
17:59
Forrás
Tanjug
Németország levette Szerbiát a kockázatos országok úgynevezett vörös listájáról. Ezen azok az államok szerepelnek, amelyek esetében nagy a koronavírus-fenyegetettség.

A fertőzöttek számának csökkenésével több ország is lekerült a németek listájáról: Szerbia mellett például az egész Nyugat-Balkánnal, valamint Ausztriával, az Egyesült Államokkal és Kanadával szemben is enyhítettek a németek. A listáról való lekerülés eredményeként megszűnnek a belépéshez kötött járványügyi korlátozások. A változások vasárnaptól lépnek életbe.

Szerbia
Németország
kockázatos
fertőzés

Most

17:32, Frissítve: 17:41

Két támadóval a magyarok a portugálok ellen

Marco Rossi szövetségi kapitány két támadót, Szalai Ádámot és Sallai Rolandot is a kezdőcsapatba nevezte a magyarok portugálok elleni nyitómérkőzésén a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.
15:53, Frissítve: 16:56

Vučić: Nem ismerjük el Koszovó függetlenségét

Szerbia és Koszovó képviselői Brüsszelben tárgyaltak. A megbeszélés után Aleksandar Vučić kiemelte, hogy Kurti azért jött Brüsszelbe, hogy kijelentse, semmiben sem fog megállapodni, és hogy megtudja mikor ismerjük el Koszovó függetlenségét.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.