Ugrás a tartalomra

Szerbia Útjai Közvállalat: Ne induljanak útnak!

2017-01-06
22:03
Ne induljanak útnak, hacsak nem feltétlenül szükséges! - ezt kéri a lakosoktól a Szerbia Útjai Közvállalat a különösen rossz időjárási viszonyokra hivatkozva
Ne induljanak útnak, hacsak nem feltétlenül szükséges! - ezt kéri a lakosoktól a Szerbia Útjai Közvállalat a különösen rossz időjárási viszonyokra hivatkozva. Az extrém alacsony hőmérséklet, a jegesedés, a korlátozott látási feltételek, az erős, időnként viharos szél és a hótorlaszok miatt fennakadások várhatók a közlekedésben, mind az elsőrendű, mind pedig a másodrendű utakon - írják a közleményben. Ha mégis autóba ülnek, akkor használjanak téli felszerelést és hóláncot, valamint alkalmazkodjanak a nehezebb útviszonyokhoz. A közleményben tudatják, hogy a vállalat folyamatosan ügyeletben van és mindent megtesz, hogy a közlekedés az összes útszakaszon normálissá váljon. (Tanjug)
Szerbia Útjai
téli útviszonyok
hólánc

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.