Ugrás a tartalomra

Szerbia zöld jelzésű ország Szlovéniában

2020.09.27
20:44
2020.09.28
13:41
Forrás
Szerbiai RTV
Szlovénia úgy döntött, hogy Szerbia mától a zöld listára kerül. A szlovén kormány az országban uralkodó kedvező járványügyi helyzet miatt döntött az enyhítés mellett.

Ez azt jelenti, hogy Szerbia állampolgárai hétfőtől teszt és karanténkötelezettség nélkül léphetnek Szlovénia területére.

Szerbián kívül Lengyelországot is áthelyezik mától a zöld listára.

A szlovén kormány döntése értelmében ugyanakkor ettől a naptól kezdve a narancssárga listára kerül Magyarország, Horvátország és Ausztria. 

Szlovénia
Szerbia
zöld
koronavírus

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.