Ugrás a tartalomra

Szerbiában jelenleg mintegy hétezer migráns tartózkodik

2017-04-15
11:22
Szerbia a migránsválság alatt megmutatta, hogy humánus ország - mondta Nenad Ivanišević a Szerbiai RTV-nek
Szerbia a migránsválság alatt megmutatta, hogy humánus ország - mondta Nenad Ivanišević a Szerbiai RTV-nek. A munkaügyi és szociálpolitikai államtitkár hozzátette, az emberiesség határa azonban a törvényszegés. Bejelentette, hogy a migránsokat Sidből kisebb befogadóközpontokba szállítják majd át az incidensek elkerülése érdekében, ugyanis a sidi befogadóközpontban jelenleg 2000 migráns van. Ivanišević hozzátette, a szerbiai befogadóközpontokban jelenleg mintegy hatezer bevándorló van, a központokon kívül pedig még ezer. (Szerbiai RTV, fotó: Tanjug/archívum)

Most

23:33, Frissítve: 00:12

Közvita a vajdasági közmédia műsorairól

A vajdasági közmédia műsorairól tartott közvitát csütörtökön este Szabadkán a Vajdasági RTV Műsortanácsa. Pancsova és Temerin után a szabadkai volt a harmadik, a zárórendezvény Újvidéken lesz.
23:23, Frissítve: 00:34

Győzött a Partizan

A Partizan labdarúgói 2:1-es győzelmet arattak a Young Boys csapata felett az Európa Liga B csoportjának ötödik fordulójában. A Partizan bejutott a kieséses szakaszba az Európa Ligában.
22:23, Frissítve: 00:12

„Szeretném, ha lennének barátaim”

Tavaly karácsony óta nincs áram a bajmoki Bošković család házában. Öten élnek együtt egy háztartásban. Három gyermekük van, de hamarosan újabb babával bővül a család.
21:54, Frissítve: 00:33

BATE Boriszov - Crvena Zvezda 0:0

A belgrádi együttes gól nélküli mérkőzést játszott Fehéroroszországban. Ezzel növelte esélyét, hogy tavaszra is a nemzetközi porondon szerepelhessen.

Népszerű

Cvijan család háza

Segítsünk a szabadkai Cvijan családnak

Egy hete nincs áram a szabadkai Cvijan család házában, mert nincs miből fizetni a számlát. Heten élnek együtt egy háztartásban. Zsuzsanna egyedülálló anyukaként neveli két gyermekét.