Ugrás a tartalomra
Tanjug/Saeed Kaari/IKAC via AP

A szerbiai Szputnyik - még idén

2021.02.05
15:11
2021.02.05
15:18
Forrás
Tanjug
Idén év végéig meg kellene kezdődnie a Szputnyik V koronavírus elleni vakcina szerbiai gyártásának - jelentette ki Aleksandar Vučić.

A szerb elnök hangsúlyozta, minden szükséges befektetésre készek, hogy megindulhasson az orosz védőoltás itteni előállítása. Az előzetes megegyezés már megszületett Aleksandar Vučić szerb és Vlagyimir Putyin orosz államfő között. A jövő héten érkezik egy szakértői csoport Oroszországból, hogy előkészítse a szerbiai gyártást.

Szputnyik V
vakcina
orosz
Szerbia
gyártás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:06, Frissítve: 18:21

Jelentős romlás esetén távoktatás

Csak akkor vált át a teljes szerbiai iskolarendszer az online oktatásra, ha a járványügyi adatok a helyzet jelentős romlását mutatják – közölte a szerb Oktatási Minisztérium.
18:01, Frissítve: 18:44

1956-ban nagy leckét kapott a magyarság

Csakis önmagára számíthatott, és azok a fiatalok, akik részt vettek ebben, 1956 legbátrabbjai voltak- hangzott el azon a megemlékezésen, melyet szombat délután tartottak Horgoson az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének napján.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.