Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A szigorítás és a vendéglátóipar

2021.11.09
21:16
2021.11.09
21:34
Forrás
Pannon RTV
A vendéglátósok általános nemtetszését váltotta ki az intézkedés, hogy este 8 után csak covid-igazolással tartózkodhat bárki a helyiségeikben.
Pannon RTV

Sok városban a kávézók és éttermek le is rövidítették munkaidejüket, mivel nem tudják kivitelezni az ellenőrzést, és félnek az óriási büntetésektől. A Közügyekben a belgrádi helyzetet vettük közelebbről szemügyre.

védettségi igazolás
védettségi igazolvány
Belgrád

Most

18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.
14:48, Frissítve: 15:11

Ünnepel Magyarország - a légiparádé elmarad

Fesztiválhangulat, színpadi és utcai produkciók, kiállítások, látványművészeti előadások, családi és gyermekprogramok várják tizenkét helyszínen Budapesten az érdeklődőket a hétvégén a Szent István-napi állami rendezvénysorozat keretében.

Népszerű