Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szigorúbb és drágább lesz a műszaki vizsga

2018.07.04
14:28
2018.07.04
14:55
Forrás
Szerbiai RTV
Csütörtöktől alkalmazzák az új szabályozást, amelynek értelmében a vizsga két-háromezer dinárba kerül, és előre be kell jelentkezni, emiatt pedig már várakozás alakult ki a műszakit végző műhelyeknél.

Szigorúbb és drágább műszaki vizsgára számíthatnak a gépkocsi-tulajdonosok Szerbiában - tudósít a szerb közmédia. Holnaptól alkalmazzák az új szabályozást, amelynek értelmében a vizsga két-háromezer dinárba kerül majd, és előre be kell jelentkezni, emiatt pedig már most várakozás alakult ki a műszakit végző műhelyeknél.

Akik elviszik autójukat az ellenőrzésre, arra számíthatnak, hogy gépkocsijukat lefényképezik, minden egyes rozsdásodást feljegyeznek, és amennyiben azok veszélyeztetik az utasok biztonságát, nem engedik át a járművet a műszakin. A Szerbiai RTV beszámolója szerint piszkos autóval sem fogadnak ezután az átnézésre.

Szerbia
gépkocsi
műszaki vizsga

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.