Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Molnár Edvárd

Szilveszterkor sem változnak a járványügyi szabályok Szerbiában

2021.12.31
06:57
Forrás
Magyar Szó
Az illetékes szervek az ünnepnapok alatt is ellenőrzéseket tartanak.

Az év utolsó napjaiban a szabályok nem változnak, vagyis este 8 óra után a vendéglátóhelyeken védettségi igazolvány szükséges. Az ünnepnapok alatt is ellenőrzik, hogy zárt térben a vendégek rendelkeznek-e a Covid-beléptetővel - erre hívták fel a figyelmet a válságstáb tagjai és az állami tisztségviselők. Zlatibor Lončar egészségügyi miniszter közölte, szigorúan ellenőrizik a hatályos szabályokat.

A tárcavezető megismételte: az állam senkinek nem az anyja, vagy az apja, nem határozhatja meg, hogy ki megy buliba, és ki nem. Az államvezetés tanácsa, hogy a szilveszteri összejövetelek szervezői kérjenek a vendégektől Covid-beléptetőt.

szilveszter
koronavírus
Zlatibor Lončar

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.
13:55, Frissítve: 16:03

Most az orvos jött a páciensekhez Bezdánban

Ultrahangvizsgálatok, teljes vérkép készítése, cukorbetegek ellenőrzése, EKG-vizsgálat - ezeket a vizsgálatokat végezték Bezdánban a zombori Dr. Đorđe Lazić Egészségház szakorvosai egy új program keretében.

Népszerű