Ugrás a tartalomra

Szlávik: Nem szabad félni a koronavírus elleni oltóanyagoktól

2020.11.24
07:52
2020.11.24
13:39
Forrás
hirado.hu
Nem szabad félni a koronavírus elleni oltóanyagoktól - mondta dr. Szlávik János az M1 híradójában.

A Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa kiemelte, hogy például a fekete himlőt a védőoltásokkal sikerült elpusztítani. A világjárványok kapcsán arról is szó esett, hogy milyen új betegségek érkezhetnek a jövőben, és hogy a meglévők az évek során az orvostudomány fejlődésével miként váltak kezelhetővé vagy gyógyíthatóvá. Szlávik kiemelte, hogy ezek ellenére még mindig vannak olyan vírusok, amelyek beépülnek például az ember genetikai állományába, és ezek ellen még nem találtak ellenszert a kutatók. 

koronavírus-oltás
Szlávik János
koronavírus

Most

10:01, Frissítve: 10:08

A niši Radničkit fogadja a TSC

Ismét hazai pályán játszik ma a TSC labdarúgó csapata. A topolyaiak a bajnokság 17. fordulójában a niši Radnički együttesét látják vendégül.
07:39, Frissítve: 07:54

Támadás az Eiffel-toronynál, egy halott

Egy embert késsel megölt, két másikat pedig kalapáccsal megsebesített szombat este egy támadó Párizsban, az Eiffel-torony közelében, miközben szemtanúk szerint azt kiáltotta, hogy "Allah Akbar".
07:03, Frissítve: 07:29

Advent első vasárnapja

Eljött az ideje, hogy meggyújtsuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az idei ünnepkör azonban rendhagyó, különbözik a korábban megszokottaktól.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.